Συνέλαβαν στο Νοσοκομείο τον 48χρονο για την άγρια συμπλοκή στη Λάρνακα - Ψάχνουν άλλους τρεις
Υπό σύλληψη τέθηκε ένα πρόσωπο για τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Λάρνακα το Σάββατο (17/1) στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ το 5χρονο κοριτσάκι υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και νοσηλεύεται διασωληνωμένο και σε καταστολή, στη Μονάδα Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.
Παρακολουθείται στενά από παιδοχειρουργό, νευροχειρουργό, ορθοπεδικό και οφθαλμίατρο.
Η μόλις 3 ετών αδελφή της νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική κλινική του ίδιου νοσοκομείου, φέροντας τραύματα στην λεκάνη και το πόδι.
Οι γιατροί αντιμετωπίζουν την περίπτωση αυτή συντηρητικά, και προς το παρόν δεν κρίνεται απαραίτητο να μπει στο χειρουργείο.

Στο Πανεπιστημιακό νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ αλλά χωρίς σοβαρά τραύματα και η μητέρα τους και οδηγός του ενός από τα εμπλεκόμενα στο τροχαίο οχήματα.
Υπενθυμίζεται ότι στο δεύτερο αυτοκίνητο, εκτός από την άτυχη 83χρονη που έχασε τη ζωή της, επέβαιναν 3 ακόμα ενήλικες.
Ένα αντρόγυνο 56 ετών, εκ των οποίων η γυναίκα ανασύρθηκε πολυτραυματίας και εισήχθη στο χειρουργείο.
Ο σύζυγος της φέρει μηριαίο κάταγμα ενώ στο πίσω κάθισμα καθόταν ένας ακόμα 55χρονος που είναι καλά στην υγεία του.
Από skai.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




