ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ. Μετεωρολογίας: «Χαλάει» ο καιρός - Αναμένονται καταιγίδες

Τμ. Μετεωρολογίας: «Χαλάει» ο καιρός - Αναμένονται καταιγίδες

Σχετικά θερµή αέρια µάζα επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα αναµένεται κατά διαστήµατα αραιή σκόνη, µέχρι και την Τετάρτη (16/10).

Την Δευτέρα (14/10) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά παροδικά αυξηµένες, µέσες και ψηλές, νεφώσεις δυνατό να δώσουν τοπικά ελαφρές βροχές, που πιθανό να συνοδεύονται από βροντές. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και σταδιακά στα δυτικά µέχρι δυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά το απόγευµα, τοπικά στα ανατολικά και τα νότια, µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 35 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 27 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ και αρχικά τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό, στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη (15/10), παροδικά αυξηµένες, µέσες και ψηλές, νεφώσεις, πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά.

Την Τετάρτη (16/10) και την Πέµπτη (17/10) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το απόγευµα, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση την Τρίτη, παραµένοντας όµως αισθητά πάνω από τους κλιµατικούς µέσους όρους και περαιτέρω πτώση µέχρι την Πέµπτη, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά, παραµένοντας όµως πάνω από τους κλιµατικούς µέσους όρους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top