Λήψη κυρώσεων κατά Τουρκίας, ζητούν οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι Αυτόνομης Αυτοδιοίκησης ΒΑ Συρίας

Λήψη κυρώσεων κατά Τουρκίας, ζητούν οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι Αυτόνομης Αυτοδιοίκησης ΒΑ Συρίας

Την λήψη ουσιαστικών κυρώσεων κατά της Τουρκίας για την εισβολή της στη Συρία, όπως οικονομικά μέτρα, τη δημιουργία ζώνης απαγόρευσης πτήσεων, την απαγόρευση πώλησης όπλων και την έναρξη μιας διαδικασίας για την απομάκρυνση της Τουρκίας από τη συμμαχία του ΝΑΤΟ, ζητούν οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι της Αυτόνομης Αυτοδιοίκησης της Βόρειας και Ανατολικής Συρίας με επιστολή τους προς την σύνοδο των Ευρωπαίων Υπουργών, στο Λουξεμβούργο.

Στην επιστολή, οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι του λαού της Βόρειας και Ανατολικής Συρίας περιγράφουν το δημοκρατικό τους σύστημα, όπου σε κάθε θέση εκλέγονται ισότιμα ένας άνδρας και μια γυναίκα. Σε αυτό συμμετέχουν όλοι, Κούρδοι, Άραβες, Γεζιδί, Ασσύριοι, και πολλοί άλλοι που ζουν στη περιοχή, χωρίς καμιά διάκριση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα δεδομένα με Έρχιουρμαν - Γιατί θεωρείται απίθανη η πενταμερής πριν το τέλος του χρόνου

Κυπριακό: Νέα δεδομένα με Έρχιουρμαν - Γιατί θεωρείται απίθανη η πενταμερής πριν το τέλος του χρόνου

Η επίλυση του Κυπριακού αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, όπως επανέλαβε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα που η ανάδειξη του Τουφάν Έρχιουρμαν στην τ/κ ηγεσία δημιουργεί μια νέα πολιτική δυναμική.

BEST OF TOTHEMAONLINE