ΣΥΛΛΗΨΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ‘ΕΝΕΡΓΩ’: Ένσταση στην κράτηση Γεωργίου – «Το Γρ. Ευημερίας έχει κόντρα με το κίνημα»

ΣΥΛΛΗΨΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ‘ΕΝΕΡΓΩ’: Ένσταση στην κράτηση Γεωργίου – «Το Γρ. Ευημερίας έχει κόντρα με το κίνημα»

Ένσταση στην κράτηση του πελάτη του, έφερε ο συνήγορος υπεράσπισης του Λευτέρη Γεωργίου, το πρωί της Δευτέρας (14/10) όταν αυτός προσήχθη στο Επ. Δικαστήριο Λεμεσού, για να εξασφαλιστεί διάταγμα προσωποκράτησης.

Του Ανδρέα Πογιατζή

Η υπεράσπιση του προέδρου του κινήματος «ΕνΕργώ» μετά την παρουσίαση των γεγονότων προς το δικαστήριο, τόνισε ότι δεν δικαιολογείται η κράτηση του πελάτη του, σύμφωνα με τα στοιχεία.

Ο δικηγόρος του κ. Γεωργίου ισχυρίστηκε ότι η όλη υπόθεση στηρίχθηκε σε κατηγορίες του Γραφείου Ευημερίας το οποίο, όπως σημείωσε, ως γνωστό έχει κόντρα με το κίνημα «ΕνΕργώ».

Θυμίζουμε ότι τα αδικήματα που διερευνώνται εναντίον του κ. Γεωργίου είναι: Συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος, απόσπαση περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις, απόπειρα απόσπασης περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις και απάτης, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν την περίοδο μεταξύ Αυγούστου 2018 έως 12/10/2019.

Την σύλληψη του Λευτέρη Γεωργίου, ακολούθησαν οι συλλήψεις άλλων τριών προσώπων. Πρόκειται για ιδιοκτήτη και υπάλληλο ξενοδοχείου, ηλικίας 57 και 65 ετών αντίστοιχα και έναν 76χρονο. 

Να σημειωθεί πως η διαδικασία είναι σε εξέλιξη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων στην Αθήνα, έστειλε μήνυμα ενότητας, ιστορικής μνήμης και συνέχισης του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE