ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση τελικά ο Γεωργίου και οι άλλοι δύο –Εντάσεις μεταξύ δικηγόρου και κατηγορούσας αρχής

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση τελικά ο Γεωργίου και οι άλλοι δύο –Εντάσεις μεταξύ δικηγόρου και κατηγορούσας αρχής

Παρά τις προσπάθειες του συνηγόρου υπεράσπισης του Λευτέρη Γεωργίου, για να μην εγκριθεί το αίτημα προσωποκράτησής του, εν τέλει το δικαστήριο αποφάσισε όπως κρατηθεί τόσο ο ίδιος όσο και οι άλλοι δύο ύποπτοι.

Του Ανδρέα Πογιατζή

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, ενέκρινε μετά από πολύωρη διαδικασία, την 4ημερη κράτηση του Λευτέρη Γεωργίου, του ιδιοκτήτη και του υπαλλήλου ξενοδοχείου.

Η όλη διαδικασία, πραγματοποιήθηκε σε υψηλούς τόνους, τόσο από τον συνήγορο υπεράσπισης του κ. Γεωργίου όσο και από την Κατηγορούσα Αρχή. 

Θυμίζουμε ότι ο δικηγόρος του κ. Γεωργίου ισχυρίστηκε ότι η όλη υπόθεση στηρίχθηκε σε κατηγορίες του Γραφείου Ευημερίας το οποίο, όπως σημείωσε, ως γνωστό έχει κόντρα με το κίνημα «ΕνΕργώ».

Η υπεράσπιση του προέδρου του κινήματος «ΕνΕργώ» μετά την παρουσίαση των γεγονότων προς το δικαστήριο, τόνισε ότι δεν δικαιολογείται η κράτηση του πελάτη του, σύμφωνα με τα στοιχεία.

Θυμίζουμε ότι τα αδικήματα που διερευνώνται εναντίον των τριών είναι: Συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος, απόσπαση περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις, απόπειρα απόσπασης περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις και απάτης, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν την περίοδο μεταξύ Αυγούστου 2018 έως 12/10/2019.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE