ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αναφορές για ακραία καιρικά φαινόμενα – Ανεμοστρόβιλοι στα Λατσιά

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αναφορές για ακραία καιρικά φαινόμενα – Ανεμοστρόβιλοι στα Λατσιά

Ακραία καιρικά φαινόμενα παρουσιάστηκαν στην πρωτεύουσα λίγο μετά τις 15:00 (14/11).

Στην Νοτιοδυτική Λευκωσία έκαναν την εμφάνισή του ανεμοστρόβιλοι.

Μάλιστα, όπως πληροφορούμαστε υπήρξε ισχυρός ανεμοστρόβιλος στην περιοχή που βρίσκεται το Mall στα Λατσιά, με τον κόσμο που βρισκόταν στο εμπορικό κέντρο να σπεύδει προληπτικά στον υπόγειο χώρο στάθμευσης.

Στα γραφεία μας στο ThemaOnline δεχόμαστε τηλεφωνήματα από αναγνώστες και συνεργάτες, οι οποίοι μας μεταφέρουν μαρτυρίες τους για ακραία καιρικά φαινόμενα σε άλλα σημεία της Λευκωσίας.

Όπως πληροφορούμαστε, περιπολικό έχει σπεύσει στα Λατσιά μετά από αναφορές πολιτών για ακραία καιρικά φαινόμενα.

Για την ώρα, ωστόσο, δεν υπάρχει αναφορά για τραυματισμό, ούτε για μεγάλες ζημιές σε περιουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.