Επικοινωνία Ερντογάν - Μακρόν για την τουρκική επιχείρηση στη βορειοανατολική Συρία

Επικοινωνία Ερντογάν - Μακρόν για την τουρκική επιχείρηση στη βορειοανατολική Συρία

O Τούρκος Πρόεδρος είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γάλλο ομόλογό του Εμανουέλ Μακρόν στον οποίο εξήγησε τους στόχους της επιχείρησης της Άγκυρας στη βορειοανατολική Συρία, αναφέρει ανακοίνωση που εξέδωσε η τουρκική προεδρία.

Ο κ. Ερντογάν ανέφερε στον συνομιλητή του ότι η τουρκική επιχείρηση θα συνεισφέρει στην περιφερειακή και παγκόσμια ειρήνη και σταθερότητα, αναφέρεται στην ανακοίνωση.
 
Η επικοινωνία Ερντογάν – Μακρόν έγινε αφότου τα κράτη-μέλη της ΕΕ αποφάσισαν να περιορίσουν τις εξαγωγές όπλων στην Τουρκία λόγω της επιχείρησης στη βορειοανατολική Συρία, κίνηση που προκάλεσε την καταδίκη από την Άγκυρα, παρόλο που δεν αποφασίστηκε ένα ευρύτερο εμπάργκο εκ μέρους της ΕΕ κατά του νατοϊκού τους συμμάχου.
 

ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE