Επικοινωνία Ερντογάν - Μακρόν για την τουρκική επιχείρηση στη βορειοανατολική Συρία

Επικοινωνία Ερντογάν - Μακρόν για την τουρκική επιχείρηση στη βορειοανατολική Συρία

O Τούρκος Πρόεδρος είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γάλλο ομόλογό του Εμανουέλ Μακρόν στον οποίο εξήγησε τους στόχους της επιχείρησης της Άγκυρας στη βορειοανατολική Συρία, αναφέρει ανακοίνωση που εξέδωσε η τουρκική προεδρία.

Ο κ. Ερντογάν ανέφερε στον συνομιλητή του ότι η τουρκική επιχείρηση θα συνεισφέρει στην περιφερειακή και παγκόσμια ειρήνη και σταθερότητα, αναφέρεται στην ανακοίνωση.
 
Η επικοινωνία Ερντογάν – Μακρόν έγινε αφότου τα κράτη-μέλη της ΕΕ αποφάσισαν να περιορίσουν τις εξαγωγές όπλων στην Τουρκία λόγω της επιχείρησης στη βορειοανατολική Συρία, κίνηση που προκάλεσε την καταδίκη από την Άγκυρα, παρόλο που δεν αποφασίστηκε ένα ευρύτερο εμπάργκο εκ μέρους της ΕΕ κατά του νατοϊκού τους συμμάχου.
 

ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE