Επικοινωνία Ερντογάν - Μακρόν για την τουρκική επιχείρηση στη βορειοανατολική Συρία

Επικοινωνία Ερντογάν - Μακρόν για την τουρκική επιχείρηση στη βορειοανατολική Συρία

O Τούρκος Πρόεδρος είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γάλλο ομόλογό του Εμανουέλ Μακρόν στον οποίο εξήγησε τους στόχους της επιχείρησης της Άγκυρας στη βορειοανατολική Συρία, αναφέρει ανακοίνωση που εξέδωσε η τουρκική προεδρία.

Ο κ. Ερντογάν ανέφερε στον συνομιλητή του ότι η τουρκική επιχείρηση θα συνεισφέρει στην περιφερειακή και παγκόσμια ειρήνη και σταθερότητα, αναφέρεται στην ανακοίνωση.
 
Η επικοινωνία Ερντογάν – Μακρόν έγινε αφότου τα κράτη-μέλη της ΕΕ αποφάσισαν να περιορίσουν τις εξαγωγές όπλων στην Τουρκία λόγω της επιχείρησης στη βορειοανατολική Συρία, κίνηση που προκάλεσε την καταδίκη από την Άγκυρα, παρόλο που δεν αποφασίστηκε ένα ευρύτερο εμπάργκο εκ μέρους της ΕΕ κατά του νατοϊκού τους συμμάχου.
 

ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

Συγκλονιστικές στιγμές έζησε ο Κύπριος ανταποκριτής του Omega στην Ουάσιγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα του δείπνου των ανταποκριτών τη στιγμή της ένοπλης επίθεσης κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE