«Make over» στο GNTM – Οι κουκλάρες Κύπριες δεν χρειάστηκαν αλλαγή – VIDEO

«Make over» στο GNTM – Οι κουκλάρες Κύπριες δεν χρειάστηκαν αλλαγή – VIDEO

Κάποιες από τις διαγωνιζόμενες έγιναν αγνώριστες, αλλά οι δύο Κύπριες, χρειάστηκαν μόνο κάποιες μικροαλλαγές…

Είναι γεγονός ότι οι δύο Κύπριες, η Σπυρούλα και η Νίνα, είναι από τα ομορφότερα κορίτσια που συμμετέχουν στο φετινό GNTM.

Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι η παραγωγή, στην δοκιμασία του «Make Over», δεν θέλησε να αλλάξει πολλά σε αυτές.

Διαβάστε περισσότερα στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE