«Make over» στο GNTM – Οι κουκλάρες Κύπριες δεν χρειάστηκαν αλλαγή – VIDEO

«Make over» στο GNTM – Οι κουκλάρες Κύπριες δεν χρειάστηκαν αλλαγή – VIDEO

Κάποιες από τις διαγωνιζόμενες έγιναν αγνώριστες, αλλά οι δύο Κύπριες, χρειάστηκαν μόνο κάποιες μικροαλλαγές…

Είναι γεγονός ότι οι δύο Κύπριες, η Σπυρούλα και η Νίνα, είναι από τα ομορφότερα κορίτσια που συμμετέχουν στο φετινό GNTM.

Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι η παραγωγή, στην δοκιμασία του «Make Over», δεν θέλησε να αλλάξει πολλά σε αυτές.

Διαβάστε περισσότερα στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την Πέμπτη,  δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, για την επόμενη Προεδρική εκλογή. Η χρονική συγκυρία, οι διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις των δύο και η παράλληλη παρέμβαση του Ευθύμιου Δίπλαρου, για την ανάγκη διατήρησης της κομματικής ενότητας, συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι.