ΚΑΪΜΑΚΛΙ: Τυλίχθηκε στις φλόγες σκυβαλοφόρο

ΚΑΪΜΑΚΛΙ: Τυλίχθηκε στις φλόγες σκυβαλοφόρο

Το σκυβαλοφόρο όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές στο χώρο της μηχανής και της καμπίνας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η ώρα 19.32 της Δευτέρας (14/10) λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε σκυβαλοφόρο όχημα του Δήμου Λευκωσίας στη Βιοτεχνική Λευκωσίας (Πράσινο Σημείο Καϊμακλίου).

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομία και της Πυροσβεστικής με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από το πυροσβεστικό σταθμό Καϊμακλίου και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 19.57.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία της Πυροσβεστικής με την Αστυνομία και η πυρκαγιά προκλήθηκε από ηλεκτρικό ή μηχανικό πρόβλημα στο όχημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE