ΛΙΜΑΝΙ ΛΕΜΕΣΟΥ: Εργατικό ατύχημα για 45χρονο Ε/κ -Kτύπησε το κεφάλι

ΛΙΜΑΝΙ ΛΕΜΕΣΟΥ: Εργατικό ατύχημα για 45χρονο Ε/κ -Kτύπησε το κεφάλι

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στο λιμάνι Λεμεσού που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 45χρονου Ελληνοκύπριου. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 9:00 το πρωί της Δευτέρας (14/10), ενώ γίνονταν εργασίες συντήρησης μηχανήματος εταιρείας στο νοτιοδυτικό μέρος του λιμανιού Λεμεσού, υπό συνθήκες που διερευνώνται, άξονας σταθεροποιητικού ανυψωτικού μηχανήματος έπεσε στο κεφάλι 45χρονου Ελληνοκύπριου εργάτη.

Ο άτυχος εργάτης με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική, με κάταγμα κρανίου. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για συρραφή του τραύματος.

Η κατάσταση του αν και κρίνεται σοβαρή είναι εκτός κινδύνου. 

Λειτουργοί του Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας και μέλη της Αστυνομίας διεξάγουν έρευνες για τα αίτια του νέου εργατικού ατυχήματος.

Χρ. Τσαγγάρη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στόχος μια άτυπη συνάντηση να είναι «το σκαλοπάτι» για επανέναρξη συνομιλιών

Λετυμπιώτης: Στόχος μια άτυπη συνάντηση να είναι «το σκαλοπάτι» για επανέναρξη συνομιλιών

Η Λευκωσία δεν επιδιώκει απλώς μια νέα άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό αλλά θα προσέλθει σε αυτήν με στόχο να αποτελέσει το σκαλοπάτι για την ανακοίνωση της επανέναρξης των συνομιλιών, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE