ΛΙΜΑΝΙ ΛΕΜΕΣΟΥ: Εργατικό ατύχημα για 45χρονο Ε/κ -Kτύπησε το κεφάλι

ΛΙΜΑΝΙ ΛΕΜΕΣΟΥ: Εργατικό ατύχημα για 45χρονο Ε/κ -Kτύπησε το κεφάλι

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στο λιμάνι Λεμεσού που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 45χρονου Ελληνοκύπριου. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 9:00 το πρωί της Δευτέρας (14/10), ενώ γίνονταν εργασίες συντήρησης μηχανήματος εταιρείας στο νοτιοδυτικό μέρος του λιμανιού Λεμεσού, υπό συνθήκες που διερευνώνται, άξονας σταθεροποιητικού ανυψωτικού μηχανήματος έπεσε στο κεφάλι 45χρονου Ελληνοκύπριου εργάτη.

Ο άτυχος εργάτης με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική, με κάταγμα κρανίου. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για συρραφή του τραύματος.

Η κατάσταση του αν και κρίνεται σοβαρή είναι εκτός κινδύνου. 

Λειτουργοί του Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας και μέλη της Αστυνομίας διεξάγουν έρευνες για τα αίτια του νέου εργατικού ατυχήματος.

Χρ. Τσαγγάρη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες – Πέραν των δέκα καταθέσεων έχουν εξασφαλίσει οι Αρχές

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες – Πέραν των δέκα καταθέσεων έχουν εξασφαλίσει οι Αρχές

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας αναφορικά με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, με τους ανακριτές να συνεχίζουν τη λήψη καταθέσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE