ΕΔΕΚ : Υλοποίηση των στοχευμένων μέτρων κατά της Τουρκίας

ΕΔΕΚ : Υλοποίηση των στοχευμένων μέτρων κατά της Τουρκίας

Να προχωρήσει η υλοποίηση των στοχευμένων μέτρων κατά της Τουρκίας, αναφέρει σε ανακοίνωση του το Κ.Σ. ΕΔΕΚ

Ανακοίνωση
Το Κ.Σ. ΕΔΕΚ χαιρετίζει τα συμπεράσματα του Συμβουλίου Υπουργών Εξωτερικών για στοχευμένα μέτρα κατά της Τουρκίας για την εισβολή στη Συρία και για τις παράνομες τουρκικές γεωτρήσεις στην ανατολική Μεσόγειο, καθώς αυτά είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.


Ευχή μας είναι να μην μείνουν μόνο στη λεκτική διατύπωση αλλά να προχωρήσει και η εφαρμογή τους.
Από την πλευρά της ΕΔΕΚ καταδικάζουμε για ακόμα μια φορά τις παράνομες τουρκικές ενέργειες στην κυπριακή ΑΟΖ και την παράνομη τουρκική εισβολή στη Συρία. Οι εν λόγω ενέργειες αντικατοπτρίζουν την επεκτατική πολιτική της Τουρκίας για την οποία κανείς πλέον δεν μπορεί να τρέφει ψευδαισθήσεις.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE