ΕΔΕΚ : Υλοποίηση των στοχευμένων μέτρων κατά της Τουρκίας

ΕΔΕΚ : Υλοποίηση των στοχευμένων μέτρων κατά της Τουρκίας

Να προχωρήσει η υλοποίηση των στοχευμένων μέτρων κατά της Τουρκίας, αναφέρει σε ανακοίνωση του το Κ.Σ. ΕΔΕΚ

Ανακοίνωση
Το Κ.Σ. ΕΔΕΚ χαιρετίζει τα συμπεράσματα του Συμβουλίου Υπουργών Εξωτερικών για στοχευμένα μέτρα κατά της Τουρκίας για την εισβολή στη Συρία και για τις παράνομες τουρκικές γεωτρήσεις στην ανατολική Μεσόγειο, καθώς αυτά είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.


Ευχή μας είναι να μην μείνουν μόνο στη λεκτική διατύπωση αλλά να προχωρήσει και η εφαρμογή τους.
Από την πλευρά της ΕΔΕΚ καταδικάζουμε για ακόμα μια φορά τις παράνομες τουρκικές ενέργειες στην κυπριακή ΑΟΖ και την παράνομη τουρκική εισβολή στη Συρία. Οι εν λόγω ενέργειες αντικατοπτρίζουν την επεκτατική πολιτική της Τουρκίας για την οποία κανείς πλέον δεν μπορεί να τρέφει ψευδαισθήσεις.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE