ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη πρώην κοινοτάρχη για άσεμνη επίθεση εναντίον δύο γυναικών

ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη πρώην κοινοτάρχη για άσεμνη επίθεση εναντίον δύο γυναικών

Υπόθεση άσεμνης επίθεσης εις βάρος δύο γυναικών σε χωριό της Επαρχίας Πάφου διερευνά η Αστυνομία με την σύλληψη 75χρονου .


Σύμφωνα με την Αστυνομία, για την υπόθεση συνελήφθη πρώην κοινοτάρχης ηλικίας 75 ετών.Η καταγγελία έγινε από δύο γυναίκες ηλικίας 59 και 34 ετών ότι δέχτηκαν άσεμνη επίθεση από τον 75χρονο.

Ο 75χρονος αναμένεται εντός της ημέρας, (15 Οκτωβρίου) να κατηγορηθεί γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα.


Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE