ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη πρώην κοινοτάρχη για άσεμνη επίθεση εναντίον δύο γυναικών

ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη πρώην κοινοτάρχη για άσεμνη επίθεση εναντίον δύο γυναικών

Υπόθεση άσεμνης επίθεσης εις βάρος δύο γυναικών σε χωριό της Επαρχίας Πάφου διερευνά η Αστυνομία με την σύλληψη 75χρονου .


Σύμφωνα με την Αστυνομία, για την υπόθεση συνελήφθη πρώην κοινοτάρχης ηλικίας 75 ετών.Η καταγγελία έγινε από δύο γυναίκες ηλικίας 59 και 34 ετών ότι δέχτηκαν άσεμνη επίθεση από τον 75χρονο.

Ο 75χρονος αναμένεται εντός της ημέρας, (15 Οκτωβρίου) να κατηγορηθεί γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα.


Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE