Το ΣΚΕΠΤΙΚΟ στην Ανόρθωση για τη διάθεση περισσοτέρων εισιτηρίων στους Ομονοιάτες

Το ΣΚΕΠΤΙΚΟ στην Ανόρθωση για τη διάθεση περισσοτέρων εισιτηρίων στους Ομονοιάτες

Όπως έγινε γνωστό μέσα από την ανακοίνωση της Ομόνοιας, η Ανόρθωση παραχώρησε στους «τριφυλλοφόρους» 1040 εισιτήρια.

Μιλώντας το μεσημέρι της Τρίτης στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας, ανέφερε γιατί αντί 900 εισιτήρια (όπως έκαναν με άλλες ομάδες) έδωσαν περισσότερα εισιτήρια στην Ομόνοια.

«Θεωρήσαμε ότι λόγω και του κόσμου της Ομόνοιας σε σχέση με άλλες ομάδες θα έπρεπε να δώσουμε λίγα περισσότερα εισιτήρια πάντοτε μέσα στα όρια της ασφάλειας. Θεωρούμε ότι το ίδιο θα γίνει και από πλευράς Ομόνοιας όταν θα ταξιδέψουν οι φίλοι της Ανόρθωσης στο ΓΣΠ» τα λόγια του της επίσημης… φωνής της «Κυρίας».

Διαβάστε: 

Όλες οι πληροφορίες για την προπώληση εισιτηρίων για το εκτός έδρας ντέρμπι με την Ανόρθωση (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Περιμένουν Οκριασβίλι, αλλά και… κάτι άλλο! «Προέχει τώρα να δούμε…»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE