Ερντογάν: Ζητά Στήριξη από Σύνοδο τουρκόφωνων χωρών προς Τ/Κ

Ερντογάν: Ζητά Στήριξη από Σύνοδο τουρκόφωνων χωρών προς Τ/Κ

Στήριξη προς τους Τ/Κ για την άρση του "εμπάργκο" στα κατεχόμενα, ζήτησε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας στο 7ο Συνέδριο των τουρκόφωνων χωρών στο Μπακού.

«Χρειάζεται η βοήθειά σας προς τους Τ/Κ οι οποίοι έχουν καταδικαστεί σε εμπάργκο», είπε ο Ταγίπ Ερντογάν.

Για το Συριακό ανέφερε ότι ο τουρκικός στρατός έχει καταλάβει μέχρι στιγμής 1000 τ.χμ.. "Έχουμε καθαρίσει από το YPG 1000 τ. χμ μέχρι σήμερα το πρωί», είπε ο Τούρκος Πρόεδρος.

Πηγή: ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE