Στις Βρυξέλλες ο Πρόεδρος Αναστασιάδης για το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο

Στις Βρυξέλλες ο Πρόεδρος Αναστασιάδης για το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο

 Οι τουρκικές παραβιάσεις, η κατάσταση στη Συρία και το Brexit θα απασχολήσουν τις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις 17 και 18 Οκτωβρίου, στις Βρυξέλλες, στις οποίες θα συμμετέχει και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, ανάμεσα στα θέματα που θα απασχολήσουν το Συμβούλιο είναι η κατάσταση στη Συρία και οι τουρκικές παραβιάσεις κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, θέμα που ενέγραψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Άλλα θέματα στην ημερήσια διάταξη της Συνόδου είναι το Brexit, η αντιμετώπιση των κλιματικών αλλαγών, ο μακροπρόθεσμος προϋπολογισμός της ΕΕ και η στρατηγική ατζέντα 2019-2024.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύει στις Βρυξέλλες ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Τριμελή επιτροπή έχει ορίσει ο Έφορος Φορολογίας, προκειμένου να εξετάσει το υλικό που διαβιβάστηκε από την Αρχή κατά της Διαφθοράς αναφορικά με τις καταγγελίες και τα ευρήματα που συνδέονται με το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE