Καταλήγουν στον εκλεκτό πορτιέρο – Φαμπιάνο και ακόμη ένας!

Καταλήγουν στον εκλεκτό πορτιέρο – Φαμπιάνο και ακόμη ένας!

Η Ομόνοια, μετά τους τραυματισμούς των Παναγή και Ουζόχο, βρίσκεται στο ψάξιμο για να αποκτήσει ελεύθερο τερματοφύλακα.

Ο Φαμπιάνο, ο οποίος είναι ο νούμερο 1 στόχος των πρασίνων, και ευελπιστούν στην επιτροπή προγραμματισμού ότι θα έχει αίσια κατάληξη το θέμα του. Σε περίπτωση όμως, που δεν γίνει το deal με τον Βραζιλιάνο, τότε υπάρχει και μια δεύτερη επιλογή.

Ο λόγος για τον Άνταμ Μπογκτάν ο οποίος έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της Αγγλίας. O Ούγγρος από το 2015 μέχρι το 2019 άνηκε στη Λίβερπουλ, ενώ έχει παίξει σε Μπόλτον, Γουίγκαν (δανεικός από τους «κόκκινους») και Χιμπέριαν (ξανά δανεικός), έχοντας και εμφανίσεις με την Εθνική της χώρας του. Είναι 32 ετών.

Μέχρι το βράδυ αναμένεται να υπάρξει κατάληξη για το ποιος θα είναι ο επόμενος τερματοφύλακας της Ομόνοιας.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE