ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αποπειράθηκε να μπει σε οικία μεσημεριάτικα - Παραδέχθηκε κι άλλα στις Αρχές

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αποπειράθηκε να μπει σε οικία μεσημεριάτικα - Παραδέχθηκε κι άλλα στις Αρχές

Συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση 42χρονος από την επαρχία Λευκωσίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας διάρρηξης κατοικίας, που συνέβη την Τρίτη (15/10) το μεσημέρι στη Λευκωσία.

Για την σύλληψής του την Τρίτη (15/10), προέκυψε μαρτυρία και αξιολόγηση στοιχείων.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του συλληφθέντα, παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για περαιτέρω εξετάσεις.

Ανακρινόμενος, φέρεται να παραδέχθηκε ενοχή για τη διάπραξη του αδικήματος ενώ φέρεται να παραδέχθηκε ακόμη μια υπόθεση διάρρηξης κατοικίας που συνέβη στη Λευκωσία στις 11 Οκτωβρίου, 2019.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE