ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αποπειράθηκε να μπει σε οικία μεσημεριάτικα - Παραδέχθηκε κι άλλα στις Αρχές

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αποπειράθηκε να μπει σε οικία μεσημεριάτικα - Παραδέχθηκε κι άλλα στις Αρχές

Συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση 42χρονος από την επαρχία Λευκωσίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας διάρρηξης κατοικίας, που συνέβη την Τρίτη (15/10) το μεσημέρι στη Λευκωσία.

Για την σύλληψής του την Τρίτη (15/10), προέκυψε μαρτυρία και αξιολόγηση στοιχείων.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του συλληφθέντα, παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για περαιτέρω εξετάσεις.

Ανακρινόμενος, φέρεται να παραδέχθηκε ενοχή για τη διάπραξη του αδικήματος ενώ φέρεται να παραδέχθηκε ακόμη μια υπόθεση διάρρηξης κατοικίας που συνέβη στη Λευκωσία στις 11 Οκτωβρίου, 2019.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE