Πόσο καιρό έχει να ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ο Φαμπιάνο…

Πόσο καιρό έχει να ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ο Φαμπιάνο…

Το  βράδυ έρχεται στην Κύπρο ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας, Φαμπιάνο. Εκτός απρόοπτου, αυτός θα αντικαταστήσει τον Κωνσταντίνο Παναγή. 

Θα τον περάσουν από τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων, πριν τον καλέσουν για υπογραφές στα γραφεία της εταιρίας.

Ο πρώην γκολκίπερ της Πόρτο, αγωνίστηκε για τελευταία φορά σε αγώνα κυπέλλου στην Πορτογαλία στις 2 του περασμένου Απρίλη. Πέρσι είχε 5 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα των «Δράκων» στον θεσμό του κυπέλλου.

Επίσης αγωνίστηκε σε 3 παιχνίδια πρωταθλήματος, με την Πόρτο Β’ στην Segunda Liga.

(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) περισσότερες λεπτομέρειες για την καριέρα του Βραζιλιάνου πορτιέρε

Αν όλα εξελιχθούν ομαλά, ο Φαμπιάνο θα δηλωθεί τα προσεχή 24ωρα, για να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στο κυριακάτικο ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Λόγω εμπειρίας, πιθανότατα αυτόν θα επιλέξει αντί του Χαράλαμπου Κυριακίδη, ο προπονητής των πρασίνων Χένινγκ Μπέργκ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Jerusalem Post: «Φρένο» από τις ΗΠΑ στα σχέδια του Ισραήλ για την τελική χερσαία επιχείρηση στη Γάζα

Jerusalem Post: «Φρένο» από τις ΗΠΑ στα σχέδια του Ισραήλ για την τελική χερσαία επιχείρηση στη Γάζα

Αρχίζει η τελευταία φάση της επίθεσης στη Γάζα, προαναγγέλλουν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης αναφερόμενα στην επιχείρηση ανακατάληψης της Γάζας με την κωδική ονομασία «Άρματα του Γεδεών» ενώ κυβερνητικοί αξιωματούχοι έχουν δηλώσει ότι το Ισραήλ δεν θα αποσυρθεί από περιοχές στις οποίες έχει εισέλθει στο βόρειο και κεντρικό τμήμα του θύλακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE