Η ισχυρή φωνή της Εκκλησίας της Κύπρου ενθαρρύνει τις λοιπές Εκκλησίες, δήλωσε ο ΥΠΑΜ του Λιβάνου

Η ισχυρή φωνή της Εκκλησίας της Κύπρου ενθαρρύνει τις λοιπές Εκκλησίες, δήλωσε ο ΥΠΑΜ του Λιβάνου

Η δυναμική παρουσία του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου Β’ είναι αυτή που καθιστά ισχυρή τη φωνή της Εκκλησίας της Κύπρου, ώστε και οι λοιπές κατά τόπους Εκκλησίες να ενθαρρύνονται στον αγώνα τους για την επιτέλεση του έργου τους, δήλωσε ο Υπουργός Άμυνας του Λιβάνου Elias Bou Saab, ο οποίος συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο το πρωί της Τετάρτης (16/10). 

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου ανέφερε ότι είναι με ιδιαίτερη ευχαρίστηση που υποδέχθηκε τον κ. Bou Saab, αφού ο Λίβανος αποτελεί μία αδελφή χώρα για την Κύπρο και οσάκις παρουσιαστεί κάποια ανάγκη εκατέρωθεν υπάρχει πάντοτε συναντίληψη και αρωγή.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση, παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Υπουργός Άμυνας Σάββας Αγγελίδης, η Πρέσβειρα τού Λιβάνου στην Κύπρο Claude El Hajal και αξιωματικοί συνοδοί τού εκ Λιβάνου Υπουργού Άμυνας.
 
Ο Αρχιεπίσκοπος χάρισε στον κ. Bou Saab μία φιλοτέχνως αγιογραφημένη εικόνα των ιδρυτών της αποστολικής Εκκλησίας Κύπρου, αποστόλων Παύλου και Βαρνάβα. 

ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE