ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ: 'Ό,τι έχω να πω θα το πω στο δικαστήριο', λέει ο λογιστής – Έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στα 6 αγόρια

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ: 'Ό,τι έχω να πω θα το πω στο δικαστήριο', λέει ο λογιστής – Έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στα 6 αγόρια

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει τις έρευνες το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκληματος του Αρχηγείου Αστυνομίας σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού για την υπόθεση του 42χρονου λογιστή, που έχει συλληφθεί ως ύποπτος για παιδική πορνογραφία.

Tης Χριστιάνας Τσαγγάρη

Ο 42χρονος, σύμφωνα, με πληροφορίες του ThemaOnline, διατηρεί μέχρι στιγμής ενώπιον των ανακριτικών αρχών το δικαίωμα της σιωπής, αναφέροντας ότι έχει να πει θα το πει ενώπιον του δικαστηρίου.

Από την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου τελεί υπό οκταήμερη κράτηση.

Η υπόθεση χαρακτηρίζεται πρωτοφανής για τα κυπριακά δεδομένα καθώς είναι η πρώτη φορά που γίνεται παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας. Στα αρχεία των υπολογιστών του 42χρονου εντοπίστηκαν φωτογραφίες τουλάχιστον έξι αγοριών από την Κύπρο, μαθητών Γυμνασίου, από 12 εως 15 ετών, σε σεξουαλικές στάσεις.

Οι μαθητές πήγαιναν στην οικία του στη Λεμεσό για να παρακολουθήσουν ιδιαίτερα μαθήματα λογιστικής, ενώ μάλιστα, όπως αναφέρει η ίδια πηγή στο ThemaOnline, ο ύποπτος προσφερόταν να κάνει τα μαθήματα δωρεάν, εξ επαγγέλματος, χωρίς να είναι εκπαιδευτικός. 

Το στάδιο των ερευνών 

Σύμφωνα με τον Βοηθό Υπεύθυνο του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκληματος, Γιώργο Κάρκα, βρίσκονται σε δικανική εξέταση τα αρχεία των υπολογιστών του και η έρευνα δεν έχει ακόμη αποπερατωθεί.

Παράλληλα, γίνεται προσπάθεια για εντοπισμό των έξι ανηλίκων που φαίνονται στις φωτογραφίες. Πάντως, εύλογες απορίες εγείρονται από το γεγονός ότι δεν έχει εμφανιστεί κάποιος γονέας ή μαθητής στο σχολείο να αναφέρει ό,τιδηποτε. 

Είναι η δεύτερη υπόθεση που βρίσκεται ενώπιον των Αστυνομικών Αρχών στην οποία εμπλέκεται ο 42χρονος. Τον περασμένο μήνα συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση 14χρονου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



LIVE - Δημοτικές Εκλογές: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE - Δημοτικές Εκλογές: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top