ΚΥΠΡΟΣ– ΤΡΟΧΑΙΟ: Υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση – Νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση

ΚΥΠΡΟΣ– ΤΡΟΧΑΙΟ: Υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση – Νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση

Δεύτερο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (16/10) στην Πάφο, με τις ίδιες μάλιστα συνθήκες, όμως αυτή τη φορά τραυματίστηκε – σοβαρά- γυναίκα.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα που λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της μεταφέρθηκε στο Γεν. Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται στην Εντατική, είχε παρασυρθεί από όχημα που οδηγείτο από Ε/κ στην περιοχή της Αργάκας.

Πρόκειται για 71χρονη Βρετανή, μόνιμη κάτοικο Κύπρου.

Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με τους ιατρούς, υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, ενώ τραυματίστηκε και σε διάφορα μέρη του σώματός της.

Ο Ε/κ οδηγός που παρέσυρε την 71χρονη, συνελήφθη.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΤΡΟΧΑΙΟ – ΠΑΦΟΣ: Εντοπίστηκε ο Ε/κ οδηγός που εγκατέλειψε την σκηνή

Θυμίζουμε ότι τροχαίο, όπου οδηγός παρέσυρε πεζό, σημειώθηκε και γύρω στις 9.00 το βράδυ.

Και σε αυτή την περίπτωση, ο οδηγός ήταν Ε/κ ο οποίος μάλιστα εγκατέλειψε την σκηνή, ωστόσο εντοπίστηκε αργότερα και συνελήφθη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.