ΚΥΠΡΟΣ– ΤΡΟΧΑΙΟ: Υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση – Νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση

ΚΥΠΡΟΣ– ΤΡΟΧΑΙΟ: Υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση – Νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση

Δεύτερο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (16/10) στην Πάφο, με τις ίδιες μάλιστα συνθήκες, όμως αυτή τη φορά τραυματίστηκε – σοβαρά- γυναίκα.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα που λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της μεταφέρθηκε στο Γεν. Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται στην Εντατική, είχε παρασυρθεί από όχημα που οδηγείτο από Ε/κ στην περιοχή της Αργάκας.

Πρόκειται για 71χρονη Βρετανή, μόνιμη κάτοικο Κύπρου.

Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με τους ιατρούς, υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, ενώ τραυματίστηκε και σε διάφορα μέρη του σώματός της.

Ο Ε/κ οδηγός που παρέσυρε την 71χρονη, συνελήφθη.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΤΡΟΧΑΙΟ – ΠΑΦΟΣ: Εντοπίστηκε ο Ε/κ οδηγός που εγκατέλειψε την σκηνή

Θυμίζουμε ότι τροχαίο, όπου οδηγός παρέσυρε πεζό, σημειώθηκε και γύρω στις 9.00 το βράδυ.

Και σε αυτή την περίπτωση, ο οδηγός ήταν Ε/κ ο οποίος μάλιστα εγκατέλειψε την σκηνή, ωστόσο εντοπίστηκε αργότερα και συνελήφθη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE