ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Ώρες αγωνίας - Εξακολουθεί να ελλείπει ο 31χρονος Γιάννης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Ώρες αγωνίας - Εξακολουθεί να ελλείπει ο 31χρονος Γιάννης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία την Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2019, ότι ελλείπει από την οικία του στην Αθηένου, από τις 10.00 το πρωί της περασμένης Κυριακής, 13 Οκτωβρίου, ο πιο κάτω εικονιζόμενος Jan Bosak επονομαζόμενος και ως Γιάννης, ηλικίας 31 ετών, από τη Σλοβακία.

Ο 31χρονος, που δεν έχει εντοπιστεί μέχρι τις 17/10 περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.90μ., με μάτια χρώματος μελί και με καστανόξανθα μακριά μαλλιά σε κοτσίδα στο πάνω μέρος της κεφαλής και ξυρισμένα στο πλάι. Φέρει κοντό μούσι και τατουάζ που απεικονίζει την κεφαλή λιονταριού στο αριστερό του χέρι.

Κατά την αποχώρηση του από την κατοικία του, ο Jan Bosak φορούσε τζην παντελόνι γκριζόμαυρου χρώματος, φανέλα σκούρου μπλε χρώματος με άσπρα γράμματα και απεικονιζόμενο ένα πρόσωπο γυναίκας και αθλητικά παπούτσια γκριζόμαυρου χρώματος.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Αθηένου στο τηλέφωνο 24-804330 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top