Χρ. Παυλίδου: Τέσσερις ηθοποιοί του ‘Βουράτε γειτόνοι’ μπήκαν στην κόκκινη λίμνη του Μιτσερού – «Δεν είδαν τις βαλίτσες…»

Χρ. Παυλίδου: Τέσσερις ηθοποιοί του ‘Βουράτε γειτόνοι’ μπήκαν στην κόκκινη λίμνη του Μιτσερού – «Δεν είδαν τις βαλίτσες…»

Φοβερά όσα ανάφερε η Χριστίνα Παυλίδου, σχετικά με τα γυρίσματα που έγιναν για την ταινία «Βουράτε γειτόνοι» στο Μιτσερό, όπου όπως ανέφερε ηθοποιοί μπήκαν στην κόκκινη λίμνη όπου βρέθηκαν τρία πτώματα γυναικών, θυμάτων του κατά συρροή δολοφόνου, Νίκου Μεταξά.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Tv Mania» η αγαπημένη ηθοποιός ρωτήθηκε για το πώς αντέδρασε όταν ενημερώθηκε για τις δολοφονίες του Νίκου Μεταξά και τον εντοπισμό πτωμάτων σε σημεία όπου έγιναν γυρίσματα για την ταινία «Βουράτε γειτόνοι».

Διαβάστε περισσότερα στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για επίλυση του Κυπριακού πριν από τη λήξη της θητείας του εμφανίζεται ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Όπως είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο, δεν είναι ούτε αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος, αλλά αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να επιτευχθεί λύση.