Νέος αναπάντεχος χωρισμός στην ελληνική showbiz- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Νέος αναπάντεχος χωρισμός στην ελληνική showbiz- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δεν λέει να στεριώσει σε σχέση αυτό το παιδί, αφού φαίνεται πως για άλλη μια φορά, μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα έχει χωρίσει, από την όμορφη νεαρή με την οποία διατηρούσε δεσμό.

Ο λόγος για τον Άκη Πετρετζίκη που σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νάνσυ Παραδεισανού στο «Πρωινό» χώρισε χώρισε από την σύντροφό του Μιρένια Παπαδιονυσίου.

Ο γνωστός σεφ είναι και πάλι single καθώς αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους με την cheerleader που διατηρούσαν σχέση τους προηγούμενους μήνες και ήρθαν κοντά από μια φωτογραφία που η όμορφη Μιρένια του είχε ζητήσει να βγάλουν όταν βρέθηκαν στον ίδιο χώρο.

 

Είναι η δεύτερη σχέση του Άκη Πετρετζίκη που «διαλύεται» μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα αφού και το περασμένο καλοκαίρι διατηρούσε δεσμό με την Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου, το κορίτσι που έσβησε τη φλόγα στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE