Νέος αναπάντεχος χωρισμός στην ελληνική showbiz- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Νέος αναπάντεχος χωρισμός στην ελληνική showbiz- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δεν λέει να στεριώσει σε σχέση αυτό το παιδί, αφού φαίνεται πως για άλλη μια φορά, μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα έχει χωρίσει, από την όμορφη νεαρή με την οποία διατηρούσε δεσμό.

Ο λόγος για τον Άκη Πετρετζίκη που σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νάνσυ Παραδεισανού στο «Πρωινό» χώρισε χώρισε από την σύντροφό του Μιρένια Παπαδιονυσίου.

Ο γνωστός σεφ είναι και πάλι single καθώς αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους με την cheerleader που διατηρούσαν σχέση τους προηγούμενους μήνες και ήρθαν κοντά από μια φωτογραφία που η όμορφη Μιρένια του είχε ζητήσει να βγάλουν όταν βρέθηκαν στον ίδιο χώρο.

 

Είναι η δεύτερη σχέση του Άκη Πετρετζίκη που «διαλύεται» μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα αφού και το περασμένο καλοκαίρι διατηρούσε δεσμό με την Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου, το κορίτσι που έσβησε τη φλόγα στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.