ΕΚΤΑΚΤΟ - Κλείνει τμήμα του αυτοκινητόδρομου - Αχρηστεύονται βλήματα από την Εθνική Φρουρά

ΕΚΤΑΚΤΟ - Κλείνει τμήμα του αυτοκινητόδρομου - Αχρηστεύονται βλήματα από την Εθνική Φρουρά

Μεταξύ των ωρών 1400-1500, της Πέμπτης (17/10), λόγω αχρήστευσης βλημάτων από την Εθνική Φρουρά, θα κλείσει τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λάρνακας, από την έξοδο της Κοφίνου, μέχρι και τον Κυκλικό Κόμβο Καλού Χωριού Λάρνακας.

Οι οδηγοί από τη Λεμεσό, με κατεύθυνση τη Λάρνακα μπορούν να χρησιμοποιούν την έξοδο Πυργών, ακολουθώντας τον παλαιό δρόμο προς τη Λάρνακα.

Οι οδηγοί από τη Λάρνακα, με κατεύθυνση τη Λεμεσό, μπορούν να χρησιμοποιούν τον παλαιό δρόμο Καλού Χωριού – Ψευδά – Μοσφιλωτής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE