ΕΚΤΑΚΤΟ - Κλείνει τμήμα του αυτοκινητόδρομου - Αχρηστεύονται βλήματα από την Εθνική Φρουρά

ΕΚΤΑΚΤΟ - Κλείνει τμήμα του αυτοκινητόδρομου - Αχρηστεύονται βλήματα από την Εθνική Φρουρά

Μεταξύ των ωρών 1400-1500, της Πέμπτης (17/10), λόγω αχρήστευσης βλημάτων από την Εθνική Φρουρά, θα κλείσει τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λάρνακας, από την έξοδο της Κοφίνου, μέχρι και τον Κυκλικό Κόμβο Καλού Χωριού Λάρνακας.

Οι οδηγοί από τη Λεμεσό, με κατεύθυνση τη Λάρνακα μπορούν να χρησιμοποιούν την έξοδο Πυργών, ακολουθώντας τον παλαιό δρόμο προς τη Λάρνακα.

Οι οδηγοί από τη Λάρνακα, με κατεύθυνση τη Λεμεσό, μπορούν να χρησιμοποιούν τον παλαιό δρόμο Καλού Χωριού – Ψευδά – Μοσφιλωτής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ-Οικολόγοι- Μάχη επιβίωσης στην τελική ευθεία των εκλογών

Βουλευτικές: ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ-Οικολόγοι- Μάχη επιβίωσης στην τελική ευθεία των εκλογών

Με την αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές να έχει εισέλθει στην τελική ευθεία, το ενδιαφέρον δεν περιορίζεται πλέον στους ισχυρούς παίκτες του πολιτικού σκηνικού. Αντίθετα, η πιο σκληρή και αβέβαιη μάχη δίνεται από τα μικρά κόμματα, τα οποία βρίσκονται αντιμέτωπα με ένα ωμό δίλημμα: κοινοβουλευτική επιβίωση ή πολιτική περιθωριοποίηση.