Νεκρός Ελληνοκύπριος στα κατεχόμενα

Νεκρός Ελληνοκύπριος στα κατεχόμενα

Νεκρός εντοπίστηκε στο σπίτι του στην Αγία Τράδα, 76χρονος Ελληνοκύπριος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Tύπο πρόκειται για τον Κυριάκο Αντωνίου, ο οποίος «έσβησε» ξαφνικά το βράδυ της Τετάρτης 16/10.

Όπως αναφέρεται, ο 76χρονος ένιωσε έντονη αδιαθεσία και άφησε την τελευταία του πνοή στην οικία του.

Προστίθεται ότι η λεγόμενη αστυνομία διερευνά τα αίτια του θανάτου του.

Να σημειώσουμε ότι στην κατεχόμενη Αγία Τριάδα διαμένει αριθμός εγκλωβισμένων συμπατριωτών μας, οι οποίοι βυθίστηκαν στο πένθος με το άκουσμα της δυσάρεστης είδησης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE