Νεκρός Ελληνοκύπριος στα κατεχόμενα

Νεκρός Ελληνοκύπριος στα κατεχόμενα

Νεκρός εντοπίστηκε στο σπίτι του στην Αγία Τράδα, 76χρονος Ελληνοκύπριος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Tύπο πρόκειται για τον Κυριάκο Αντωνίου, ο οποίος «έσβησε» ξαφνικά το βράδυ της Τετάρτης 16/10.

Όπως αναφέρεται, ο 76χρονος ένιωσε έντονη αδιαθεσία και άφησε την τελευταία του πνοή στην οικία του.

Προστίθεται ότι η λεγόμενη αστυνομία διερευνά τα αίτια του θανάτου του.

Να σημειώσουμε ότι στην κατεχόμενη Αγία Τριάδα διαμένει αριθμός εγκλωβισμένων συμπατριωτών μας, οι οποίοι βυθίστηκαν στο πένθος με το άκουσμα της δυσάρεστης είδησης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Η υπόθεση «Σάντη» ήρθε τη χειρότερη, ή ίσως την πιο αποκαλυπτική στιγμή, για το πολιτικό σύστημα της Κύπρου. Εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές, εκεί όπου τα κόμματα επιδιώκουν να επιβάλλουν τη δική τους ατζέντα, μια υπόθεση με βαριές καταγγελίες και έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, ήρθε να ανατρέψει τους σχεδιασμούς και να φέρει στην επιφάνεια κάτι βαθύτερο: την αμηχανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE