Νεκρός Ελληνοκύπριος στα κατεχόμενα

Νεκρός Ελληνοκύπριος στα κατεχόμενα

Νεκρός εντοπίστηκε στο σπίτι του στην Αγία Τράδα, 76χρονος Ελληνοκύπριος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Tύπο πρόκειται για τον Κυριάκο Αντωνίου, ο οποίος «έσβησε» ξαφνικά το βράδυ της Τετάρτης 16/10.

Όπως αναφέρεται, ο 76χρονος ένιωσε έντονη αδιαθεσία και άφησε την τελευταία του πνοή στην οικία του.

Προστίθεται ότι η λεγόμενη αστυνομία διερευνά τα αίτια του θανάτου του.

Να σημειώσουμε ότι στην κατεχόμενη Αγία Τριάδα διαμένει αριθμός εγκλωβισμένων συμπατριωτών μας, οι οποίοι βυθίστηκαν στο πένθος με το άκουσμα της δυσάρεστης είδησης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE