Νεκρός Ελληνοκύπριος στα κατεχόμενα

Νεκρός Ελληνοκύπριος στα κατεχόμενα

Νεκρός εντοπίστηκε στο σπίτι του στην Αγία Τράδα, 76χρονος Ελληνοκύπριος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Tύπο πρόκειται για τον Κυριάκο Αντωνίου, ο οποίος «έσβησε» ξαφνικά το βράδυ της Τετάρτης 16/10.

Όπως αναφέρεται, ο 76χρονος ένιωσε έντονη αδιαθεσία και άφησε την τελευταία του πνοή στην οικία του.

Προστίθεται ότι η λεγόμενη αστυνομία διερευνά τα αίτια του θανάτου του.

Να σημειώσουμε ότι στην κατεχόμενη Αγία Τριάδα διαμένει αριθμός εγκλωβισμένων συμπατριωτών μας, οι οποίοι βυθίστηκαν στο πένθος με το άκουσμα της δυσάρεστης είδησης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.