ΣΥΡΙΑ: Σποραδικές συγκρούσεις παρά την ανακοίνωση για εκεχειρία

ΣΥΡΙΑ: Σποραδικές συγκρούσεις παρά την ανακοίνωση για εκεχειρία

Σποραδικές συγκρούσεις σημειώνονται σήμερα το πρωί στη Ρας αλ Άιν, μια πόλη κοντά στα σύνορα μεταξύ Συρίας και Τουρκίας, μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της αναστολής της τουρκικής επιχείρησης στη βορειοανατολική Συρία για διάστημα 120 ωρών, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

"Σημειώνονται σποραδικά πυρά του πυροβολικού και μπορούμε να ακούσουμε πυρά στην πόλη Ρας αλ Άιν", δήλωσε ο διευθυντής του Παρατηρητηρίου Ράμι Άμπντελ Ράχμαν.

Δημοσιογράφος του Reuters που βρίσκεται στην τουρκική πόλη Τσεϊλάνπινάρ, απέναντι από τη Ρας αλ Άιν, δήλωσε ότι άκουσε τον ήχο πυροβόλων και βομβαρδισμών από το σημείο όπου βρίσκεται η συριακή πόλη.

Από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εντατικοποίηση επαφών ενόψει Νέας Υόρκης - Ανασταλτικός παράγοντας οι λεγόμενες «προεδρικές»

Κυπριακό: Εντατικοποίηση επαφών ενόψει Νέας Υόρκης - Ανασταλτικός παράγοντας οι λεγόμενες «προεδρικές»

Νέος γύρος διπλωματικής κινητικότητας για το κυπριακό βρίσκεται σε εξέλιξη, με στόχο την ουσιαστική επανεκκίνηση της διαδικασίας επίλυσης του προβλήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE