ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη 37χρόνου για παράνομη κατοχή περιουσίας και μαχαιροφορίας

ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη 37χρόνου για παράνομη κατοχή περιουσίας και μαχαιροφορίας

Στη σύλληψη 37χρονου αλλοδαπού προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας και μαχαιροφορίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 37χρονος οδηγούσε χτες το όχημα του στην περιοχή Στρουμπιού όταν ανακόπηκε από μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου.

Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο του ανευρέθηκε ένα μαχαίρι κουζίνας που κατέληγε σε μυτερή άκρη, οινοπνευματώδη ποτά, αναπτήρας και ένα λιβέρι.

Ο 37χρονος συνελήφθη για παράνομη κατοχή περιουσίας και για κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύχτας, (την Πέμπτη 17 Οκτωβριου) και μαχαιροφορίας.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

Στην προσπάθεια για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων με στόχο μια διαρκή και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, με βάση μια δικοινοτική, διζωνική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται από το πλαίσιο του ΟΗΕ και τις αξίες και αρχές της ΕΕ, η αλληλεγγύη εταίρων όπως η Ισπανία είναι πολύ σημαντική, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Πρέσβειρας του Βασιλείου της Ισπανίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Mercedes Alonso Frayle.

BEST OF TOTHEMAONLINE