ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παρουσίασαν ρόστερ, Τόνι και τις νέες εμφανίσεις του Απόλλωνα – «Δεν έχω κανένα κόμπλεξ…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Παρουσίασαν ρόστερ, Τόνι και τις νέες εμφανίσεις του Απόλλωνα – «Δεν έχω κανένα κόμπλεξ…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο καλαθοσφαιρικός Απόλλωνα παρουσίασε το ρόστερ, τον προπονητή και τις νέες εμφανίσεις της ομάδας σε συνέντευξη τύπου.

Μίλησαν ο υπεύθυνος του καλαθοσφαιρικού τμήματος, Δημήτρης Μιχαήλ, ο προπονητής, Τόνι Κωνσταντινίδης, καθώς και ο αρχηγός, Στέφανος Ηλιάδης.

Αναλυτικά τι δήλωσαν:

Δημήτρης Μιχαήλ: «Στόχοι πάντα πρωταγωνιστικοί. Θα είμαστε ακόμη καλύτεροι φέτος από πέρσι, αλλά και για τα επόμενα χρόνια».

Τόνις Κωνσταντινίδης: «Τιμή μου να είμαι προπονητής. Γνωρίζω εκτόπισμα και ιστορία που κουβαλά. Θεωρώ ότι οι στόχοι είναι σαφώς μεγαλύτεροι από αυτούς που είχε την τελευταία τριετία, τετραετία. Πρώτιστος στόχος να μπούμε στην τετράδα και εάν τα καταφέρουμε να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο. Με τον προϋπολογισμό που έχουμε θα το κυνηγήσουμε να πετύχουμε, όπως και να πάμε και στο φάιναλ φορ του κυπέλλου. Δεν έχω κανένα κόμπλεξ με το ρόστερ που έχουμε σύμφωνα με αυτά που έχουν άλλες ομάδες».

Στέφανος Μιχαήλ: «Πιστεύω υπερτερούμε από άλλες ομάδες ότι τέθηκαν από το καλοκαίρι οι βάσεις στους Κύπριους παίκτες. Με την ποιότητα και ικανότητα των ξένων που ήρθαν μπορούμε όλοι μαζί να δώσουμε το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Να ακολουθούμε πάντα τις οδηγίες του προπονητή, σε κάθε παιχνίδι να πηγαίνουμε για τη νίκη και στο τέλος θα κάνουμε τη σούμα τι πετύχαμε».

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν και οι στολές της ομάδας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top