ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκαινιάστηκε ο νέος δρόμος προσπέλασης προς Μένικο

Εγκαινιάστηκε ο νέος δρόμος προσπέλασης προς Μένικο

Η Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Βασιλική Αναστασιάδου τέλεσε τα εγκαίνια του νέου δρόμου προσπέλασης προς Μένικο, μήκους 3χλμ. η κατασκευή του οποίου κόστισε €3,3 εκατ.

Στο χαιρετισμό της, τον οποίο μεταδίδει το ΓΤΠ, η κ. Αναστασιάδου ανέφερε ότι με το έργο αυτό διευκολύνεται η πρόσβαση προς την κοινότητα, εξοικονομείται χρόνος στη διακίνηση και αυξάνεται το επίπεδο οδικής ασφάλειας. 

«Θα επωφεληθούν επίσης και οι Κοινότητες Ακακίου και Παλαιομετόχου, οι οποίες θα απαλλαχθούν από διαμπερή κίνηση και κατ’ επέκταση από την κυκλοφοριακή συμφόρηση στις ώρες αιχμής», είπε.

Το έργο, μήκους 3χλμ., έχει αφετηρία τον κυκλικό κόμβο Ακακίου στη συμβολή του αυτοκινητόδρομου Ανθούπολης – Δένειας με τον υφιστάμενο δρόμο Ακακίου – Αστρομερίτη και καταλήγει στο δρόμο Ακακίου – Μενίκου, εντός της οικιστικής περιοχής Μενίκου, ανέφερε. 

Η Υπουργός Μεταφορων είπε επίσης ότι «στο πλαίσιο των οικονομικών δυνατοτήτων του κράτους και του ευρύτερου δημόσιου συμφέροντος της χώρας, η στήριξη μας, τόσο στα ώριμα προς υλοποίηση έργα όσο και στους αναπτυξιακούς στόχους και επιδιώξεις που θέτουν όλες οι τοπικές αρχές, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη».

AΠΟ ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top