Εξώδικο πρόστιμο, ύψους 1000 ευρώ για αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα στην Αυγόρου

Εξώδικο πρόστιμο, ύψους 1000 ευρώ για αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα στην Αυγόρου

Εξώδικο πρόστιμο, ύψους 1000 ευρώ, κλήθηκε να καταβάλει γυναίκα στην κοινότητα Αυγόρου, ύστερα από τον εντοπισμό ποσότητας αδασμολόγητων τσιγάρων και καπνού στο υποστατικό στο οποίο δουλεύει ως υπεύθυνη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, χθες, κατόπιν πληροφοριών, μέλη της Αστυνομίας, ερεύνησαν το υποστατικό το οποίο λειτουργεί στην Αυγόρου και εντόπισαν 11 κούτες τσιγάρων και 500 γραμμάρια καπνού,  για τα οποία δεν είχε καταβληθεί ο σχετικός δασμός.

Η αστυνομία προχώρησε στην έκδοση εξώδικου προστίμου ύψους 1000 ευρώ,  ενώ τα προϊόντα κατασχέθηκαν και θα καταστραφούν  σύμφωνα με τις υφιστάμενες διαδικασίες.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Στο «σκοτάδι» παραμένουν τα ακριβή αίτια της ανείπωτης τραγωδίας που συγκλονίζει το παγκύπριο, με τον αδόκητο χαμό του 12μηνου βρέφους στη Λεμεσό, το οποίο «έσβησε» μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.