Εξώδικο πρόστιμο, ύψους 1000 ευρώ για αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα στην Αυγόρου

Εξώδικο πρόστιμο, ύψους 1000 ευρώ για αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα στην Αυγόρου

Εξώδικο πρόστιμο, ύψους 1000 ευρώ, κλήθηκε να καταβάλει γυναίκα στην κοινότητα Αυγόρου, ύστερα από τον εντοπισμό ποσότητας αδασμολόγητων τσιγάρων και καπνού στο υποστατικό στο οποίο δουλεύει ως υπεύθυνη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, χθες, κατόπιν πληροφοριών, μέλη της Αστυνομίας, ερεύνησαν το υποστατικό το οποίο λειτουργεί στην Αυγόρου και εντόπισαν 11 κούτες τσιγάρων και 500 γραμμάρια καπνού,  για τα οποία δεν είχε καταβληθεί ο σχετικός δασμός.

Η αστυνομία προχώρησε στην έκδοση εξώδικου προστίμου ύψους 1000 ευρώ,  ενώ τα προϊόντα κατασχέθηκαν και θα καταστραφούν  σύμφωνα με τις υφιστάμενες διαδικασίες.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE