Εξώδικο πρόστιμο, ύψους 1000 ευρώ για αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα στην Αυγόρου

Εξώδικο πρόστιμο, ύψους 1000 ευρώ για αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα στην Αυγόρου

Εξώδικο πρόστιμο, ύψους 1000 ευρώ, κλήθηκε να καταβάλει γυναίκα στην κοινότητα Αυγόρου, ύστερα από τον εντοπισμό ποσότητας αδασμολόγητων τσιγάρων και καπνού στο υποστατικό στο οποίο δουλεύει ως υπεύθυνη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, χθες, κατόπιν πληροφοριών, μέλη της Αστυνομίας, ερεύνησαν το υποστατικό το οποίο λειτουργεί στην Αυγόρου και εντόπισαν 11 κούτες τσιγάρων και 500 γραμμάρια καπνού,  για τα οποία δεν είχε καταβληθεί ο σχετικός δασμός.

Η αστυνομία προχώρησε στην έκδοση εξώδικου προστίμου ύψους 1000 ευρώ,  ενώ τα προϊόντα κατασχέθηκαν και θα καταστραφούν  σύμφωνα με τις υφιστάμενες διαδικασίες.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE