Αλλάζει μέρα προβολής η Αριστοτέλους;

Αλλάζει μέρα προβολής η Αριστοτέλους;

Τα μέτρια ποσοστά τηλεθέασης που καταγράφει το soundtrack of love στον Alpha Κύπρου με παρουσιάστρια την Χριστιάνα Αριστοτέλους κάθε Κυριακή μεγαλώνουν τις φήμες για αλλαγή μέρας προβολής του show.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού cappuccino δεν τίθεται τέτοιο θέμα, καθώς αν το show μετακινηθεί θα πέσει σε πιο σκληρό ανταγωνισμό και έτσι τα στελέχη του σταθμού αποφάσισαν να συνεχίσει να το προβάλλει κάθε Κυριακή μέχρι τα 12 επεισόδια που είχαν συμφωνηθεί από την αρχή.

Να αναφέρουμε ότι το τρίτο επεισόδιο που προβλήθηκε την προηγούμενη Κυριακή (13/10) σημείωσε ποσοστό της τάξεως του 12,3% ανεβαίνοντας δύο μονάδες πάνω από το δεύτερο επεισόδιο.

 

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Νεοφύτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE