Αλλάζει μέρα προβολής η Αριστοτέλους;

Αλλάζει μέρα προβολής η Αριστοτέλους;

Τα μέτρια ποσοστά τηλεθέασης που καταγράφει το soundtrack of love στον Alpha Κύπρου με παρουσιάστρια την Χριστιάνα Αριστοτέλους κάθε Κυριακή μεγαλώνουν τις φήμες για αλλαγή μέρας προβολής του show.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού cappuccino δεν τίθεται τέτοιο θέμα, καθώς αν το show μετακινηθεί θα πέσει σε πιο σκληρό ανταγωνισμό και έτσι τα στελέχη του σταθμού αποφάσισαν να συνεχίσει να το προβάλλει κάθε Κυριακή μέχρι τα 12 επεισόδια που είχαν συμφωνηθεί από την αρχή.

Να αναφέρουμε ότι το τρίτο επεισόδιο που προβλήθηκε την προηγούμενη Κυριακή (13/10) σημείωσε ποσοστό της τάξεως του 12,3% ανεβαίνοντας δύο μονάδες πάνω από το δεύτερο επεισόδιο.

 

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Νεοφύτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE