Αλλάζει μέρα προβολής η Αριστοτέλους;

Αλλάζει μέρα προβολής η Αριστοτέλους;

Τα μέτρια ποσοστά τηλεθέασης που καταγράφει το soundtrack of love στον Alpha Κύπρου με παρουσιάστρια την Χριστιάνα Αριστοτέλους κάθε Κυριακή μεγαλώνουν τις φήμες για αλλαγή μέρας προβολής του show.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού cappuccino δεν τίθεται τέτοιο θέμα, καθώς αν το show μετακινηθεί θα πέσει σε πιο σκληρό ανταγωνισμό και έτσι τα στελέχη του σταθμού αποφάσισαν να συνεχίσει να το προβάλλει κάθε Κυριακή μέχρι τα 12 επεισόδια που είχαν συμφωνηθεί από την αρχή.

Να αναφέρουμε ότι το τρίτο επεισόδιο που προβλήθηκε την προηγούμενη Κυριακή (13/10) σημείωσε ποσοστό της τάξεως του 12,3% ανεβαίνοντας δύο μονάδες πάνω από το δεύτερο επεισόδιο.

 

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Νεοφύτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE