Αλλάζει μέρα προβολής η Αριστοτέλους;

Αλλάζει μέρα προβολής η Αριστοτέλους;

Τα μέτρια ποσοστά τηλεθέασης που καταγράφει το soundtrack of love στον Alpha Κύπρου με παρουσιάστρια την Χριστιάνα Αριστοτέλους κάθε Κυριακή μεγαλώνουν τις φήμες για αλλαγή μέρας προβολής του show.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού cappuccino δεν τίθεται τέτοιο θέμα, καθώς αν το show μετακινηθεί θα πέσει σε πιο σκληρό ανταγωνισμό και έτσι τα στελέχη του σταθμού αποφάσισαν να συνεχίσει να το προβάλλει κάθε Κυριακή μέχρι τα 12 επεισόδια που είχαν συμφωνηθεί από την αρχή.

Να αναφέρουμε ότι το τρίτο επεισόδιο που προβλήθηκε την προηγούμενη Κυριακή (13/10) σημείωσε ποσοστό της τάξεως του 12,3% ανεβαίνοντας δύο μονάδες πάνω από το δεύτερο επεισόδιο.

 

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Νεοφύτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE