Αλλάζει μέρα προβολής η Αριστοτέλους;

Αλλάζει μέρα προβολής η Αριστοτέλους;

Τα μέτρια ποσοστά τηλεθέασης που καταγράφει το soundtrack of love στον Alpha Κύπρου με παρουσιάστρια την Χριστιάνα Αριστοτέλους κάθε Κυριακή μεγαλώνουν τις φήμες για αλλαγή μέρας προβολής του show.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού cappuccino δεν τίθεται τέτοιο θέμα, καθώς αν το show μετακινηθεί θα πέσει σε πιο σκληρό ανταγωνισμό και έτσι τα στελέχη του σταθμού αποφάσισαν να συνεχίσει να το προβάλλει κάθε Κυριακή μέχρι τα 12 επεισόδια που είχαν συμφωνηθεί από την αρχή.

Να αναφέρουμε ότι το τρίτο επεισόδιο που προβλήθηκε την προηγούμενη Κυριακή (13/10) σημείωσε ποσοστό της τάξεως του 12,3% ανεβαίνοντας δύο μονάδες πάνω από το δεύτερο επεισόδιο.

 

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Νεοφύτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE