ΛΕΜΕΣΟΣ: Σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία- Άφαντη εδώ και δύο μέρες η 17χρονη Μαρία- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 ΛΕΜΕΣΟΣ: Σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία- Άφαντη εδώ και δύο μέρες η 17χρονη Μαρία- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στη δημοσιότητα έδωσε τα στοιχεία και τη φωτογραφία 17χρονης η Αστυνομία με σκοπό και στόχος να αντλήσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό της.

 

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι καταγγέλθηκε το Σάββατο 19/10  στην Αστυνομία ότι ελλείπει από την κατοικία της στην περιοχή Αγίου Ιωάννη, στην Λεμεσό, από τις 11.00 το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, 17 Οκτωβρίου, 2019, η πιο κάτω εικονιζόμενη Μαρία Αντρέου, ηλικίας 17 χρόνων.

Η 17χρονη περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους περίπου 1.70εκ., με μαύρα μακριά μαλλιά. Κατά την αναχώρηση της από την οικία της φορούσε μαύρο τζην παντελόνι και μαύρη φανέλα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.               

     
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE