ΛΕΜΕΣΟΣ: Σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία- Άφαντη εδώ και δύο μέρες η 17χρονη Μαρία- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 ΛΕΜΕΣΟΣ: Σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία- Άφαντη εδώ και δύο μέρες η 17χρονη Μαρία- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στη δημοσιότητα έδωσε τα στοιχεία και τη φωτογραφία 17χρονης η Αστυνομία με σκοπό και στόχος να αντλήσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό της.

 

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι καταγγέλθηκε το Σάββατο 19/10  στην Αστυνομία ότι ελλείπει από την κατοικία της στην περιοχή Αγίου Ιωάννη, στην Λεμεσό, από τις 11.00 το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, 17 Οκτωβρίου, 2019, η πιο κάτω εικονιζόμενη Μαρία Αντρέου, ηλικίας 17 χρόνων.

Η 17χρονη περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους περίπου 1.70εκ., με μαύρα μακριά μαλλιά. Κατά την αναχώρηση της από την οικία της φορούσε μαύρο τζην παντελόνι και μαύρη φανέλα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.               

     
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE