ΛΕΙΠΕΙ ο Χατζηλούκας!

ΛΕΙΠΕΙ ο Χατζηλούκας!

Ο Λούκας Χατζηλούκας, δεν βρίσκεται στον πάγκο της Δόξας, για την ποινή που του επιβλήθηκε από τον αθλητικό δικαστή, μετά το ματς με την ΑΕΛ της 4ης αγωνιστικής, καθώς δέχτηκε κόκκινη κάρτα στο 53ο λεπτό.

Συγκεκριμένα, η ποινή του Κύπριου κόουτς ήταν αποκλεισμός από ένα αγώνα συν πρόστιμο και δεν ήταν στην άκρη του πάγκου, στην εντός έδρας αναμέτρησης της ομάδας της Κατωκοπιάς, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής απέναντι στην ΕΝΠ ενώ θα λείψει και από τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE