ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Κεραυνός προκάλεσε πυρκαγιά - Κινητοποίηθηκαν οι δυνάμεις πυρόσβεσης

ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Κεραυνός προκάλεσε πυρκαγιά - Κινητοποίηθηκαν οι δυνάμεις πυρόσβεσης

Το Τμήμα Δασών ανακοινώνει ότι το Σάββατο 19/19 στις 15:25, εκδηλώθηκε δασική πυρκαγιά στην τοποθεσία «Άσπρες» του Κρατικού Δάσους Λεμεσού, μετά από πτώση κεραυνού.


Η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο γύρω στις 17:45 αφού έκαψε έκταση 1000 m2, με πεύκα και θαμνώδη βλάστηση.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν πεζοπόρο τμήμα 7 ατόμων του Τμήματος Δασών, καθώς επίσης και ένα πυροσβεστικό αεροπλάνο του Τμήματος Δασών.

Στην περιοχή παραμένουν δυνάμεις του Τμήματος Δασών, για αποφυγή τυχόν αναζωπύρωσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE