ΚΥΠΡΟΣ- ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Νεκρός έξω από κτήριο εντοπίστηκε 25χρονος στην Κερύνεια

ΚΥΠΡΟΣ- ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Νεκρός έξω από κτήριο εντοπίστηκε 25χρονος στην Κερύνεια

Την τελευταία του πνοή, άφησε το πρωί του Σαββάτου 19/10 , 25χρονος στην Κερύνεια.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο πρόκειται για 25χρονο Νιγηριανό ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός έξω από 7όροφο κτήριο στην Κερύνεια.

Η σκηνή αποκλείστηκε από την λεγόμενη Αστυνομία, ενώ όπως μεταδίδεται στο σώμα του δεν εντοπίστηκε κακώσεις που να δείχνουν εγκληματική ενέργεια.

Το τι «έσπρωξε» τον 25χρονο Ibrahim Khaleel Bello παραμένει μυστήριο με τις λεγόμενες αρχές ωστόσο να στρέφονται προς συγκεκριμένη κατεύθυνση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE