ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ: Σήκωσε όπλο και πυροβόλησε τον αδελφό του- Παραλίγο τραγωδία

ΕΛΛΑΔΑ: Σήκωσε όπλο και πυροβόλησε τον αδελφό του- Παραλίγο τραγωδία

Παραλίγο μία οικογενειακή τραγωδία θα συνέβαινε το απόγευμα του Σαββάτου 19/10, σε περιοχή του ορεινού χωριού Αραχναίο του Δήμου Ναυπλιέων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν ελλαδικά site  το περιστατικό συνέβη σε ποιμνιοστάσιο, σε απομακρυσμένη περιοχή, κοντά στις ανεμογεννήτριες πάνω από το Αραχναίο. στις 5:30 περίπου το απόγευμα.

Οι δυο άνδρες μετά από έντονο διαπληκτισμό ήρθαν στα χέρια και ο ένας σήκωσε την καραμπίνα και πυροβόλησε τον αδερφό του! Το θύμα τραυματίστηκε στην κοιλιά, ενώ φέρει τραύματα από σκάγια και στα χέρια και στο πρόσωπο.

Στο σημείο της συμπλοκής έσπευσαν η αστυνομία αλλά και το ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ναυπλίου.

Μέχρι στιγμής, ο δράστης της αιματηρής συμπλοκής αναζητείται από την αστυνομία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top