Καλό ταξίδι: Πέθανε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

Καλό ταξίδι: Πέθανε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς έφυγε από τη ζωή η σπουδαία ηθοποιός, Τιτίκα Νικηφοράκη.

Η ίδια άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 107 ετών.

Άνθρωποι της τέχνης θέλησαν να την αποχαιρετήσουν μέσα από τα προσωπικά τους Social media, τιμώντας έτσι την μνήμη της.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά: «Έφυγε η μεγαλύτερη εν ζωή ηθοποιός μας στα 105....Η Τιτίκα Νικηφοράκη με την οποία πρωτοσυνεργάστηκα στο θέατρο με τον θίασο Χατζίσκου Νικηφοράκη στον ΟΙΔΙΠΟΔΑ ΤΥΡΑΝΝΟ του Σοφοκλή. Σε περιοδεία στα αρχαιά θέατρα και στο θέατρο. ΚΑΒΑ που χαροπαλεύει στην Σταδίου. Μαθητής ακόμα στην Δραμ.Σχολή Πειραϊκού Συνδέσμου 1976 ....στον χορό της τραγωδίας.. Μια σπουδαία κυριά κ σημαντική καλλιτέχνης... Πέρυσι την τιμήσαμε στο λεύκωμα ημερολόγιο του 2019 από το Τασεη. Ας είναι η αγάπη μας να την συνοδεύει στο ταξίδι της αιωνιότητας».

Δείτε την παρακάτω δημοσίευση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» σήμερα στην πολύκροτη ποινική υπόθεση για το πρόγραμμα για κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεων ξένων επενδυτών που συνδέεται με το ρεπορτάζ του Al Jazeera, στη βάση και του πορίσματος που ετοίμασε η Επιτροπή Μύρωνα Νικολάτου. Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας ανακοίνωσε την απόφασή του για την αθώωση του πρώην Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη και πρώην βουλευτή και επιχειρηματία Χριστάκη Τζιοβάνη. Δείτε όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE