Ψαράς εντόπισε νεκρό άνδρα σε θαλάσσια περιοχή της Ρόδου

Ψαράς εντόπισε νεκρό άνδρα σε θαλάσσια περιοχή της Ρόδου

Τη σορό ενός ηλικιωμένου άνδρα, που αγνοείτο, εντόπισε το Σάββατο 19/10 διερχόμενος ψαράς, στη θαλάσσια περιοχή της Λίνδου, στη Ρόδο. Ο αλιέας ειδοποίησε αμέσως το λιμενικό σώμα, το οποίο έσπευσε στο σημείο και περισυνέλλεξε το άψυχο σώμα.

Έτσι, στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι το άψυχο σώμα ανήκει σ’ έναν 73χρονο άνδρα, ελληνικής καταγωγής, τον οποίο έψαχναν οι δικοί του άνθρωποι. Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες, προκειμένου να διαλευκάνουν πλήρως τα αίτια θανάτου του άτυχου ηλικιωμένου.

Η σορός, στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE