Κούρδοι: Θα αποσυρθούμε όταν η Άγκυρα επιτρέψει να φύγουν άμαχοι και μαχητές

Κούρδοι: Θα αποσυρθούμε όταν η Άγκυρα επιτρέψει να φύγουν άμαχοι και μαχητές

Οι κουρδικές συριακές δυνάμεις, θα αποσυρθούν από τη συνοριακή περιοχή όπως προβλέπει η συμφωνία των ΗΠΑ με την Τουρκία, αφού η Άγκυρα επιτρέψει την απομάκρυνση των μαχητών και των αμάχων από την περιοχή, δήλωσε ανώτερος Κούρδος αξιωματούχος, σύμφωνα με το Associated Press.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΙ ο Ρεντούλ Κχαλίλ, αξιωματούχος των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων, δήλωσε ότι το σχέδιο εκκένωσης της πόλης Ρας αλ-Αϊν έχει προγραμματιστεί να γίνει σήμερα Κυριακή 20./10 , εάν δεν υπάρξουν καθυστερήσεις.

Σύμφωνα με τον ίδιο, μόνο μετά την εκκένωση της πόλης, θα υποχωρήσουν οι κουρδικές δυνάμεις πίσω από τα 120 χιλιόμετρα μεταξύ των πόλεων Ρας αλ-Αϊν και Ταλ Αμπιάντ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό: Νεκρός 26χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Θανατηφόρο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό: Νεκρός 26χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Γύρω στις 8.30μ.μ. χθες, ενώ 21χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Διονύσου στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος.

BEST OF TOTHEMAONLINE