Διαμαρτυρία στην Έμπα για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας

Διαμαρτυρία στην Έμπα για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας

Οι  εκπρόσωποι  του Συνδέσμου Ατόμων Επηρεαζόμενων από την Ακτινοβολία Κεραιών Κινητής Τηλεφωνίας-«ΑΣΠΙΔΑ» ανέλυσαν σε συγκέντρωση στην Εμπα τις σοβαρές επιπτώσεις για την ανθρώπινη υγεία της χρήσης κεραιών κινητής τηλεφωνίας σε κατοικημένες περιοχές σημειώνοντας ενδεικτικά ότι όσο πιο κοντά σε μια κατοικία βρίσκεται η κεραία τόσο μεγαλύτερες είναι οι επιπτώσεις για όσους ζουν σε αυτήν.

 

Την εκδήλωση  διαμαρτυρίας συνδιοργάνωσαν  τα Κοινοτικά Συμβούλια Έμπας και Μεσόγης.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε σύντομους χαιρετισμούς  από τους κοινοτάρχες  Έμπας και  Μεσόγης οι οποίοι ανέφεραν ότι σε κάθε κοινότητα λειτουργούν τρεις διαφορετικές κεραίες κινητής τηλεφωνίας. Έγινε επίσης  παρουσίαση για την επικινδυνότητα τοποθέτησης κεραιών σε κατοικημένες περιοχές από εκπροσώπους του σωματείου Ασπίδας.

Με τα νέα δίκτυα 5G, ανέφεραν, υπάρχει φόβος ότι θα έχουμε συχνές στιγμιαίες υπερβάσεις ακόμα και των υπερβολικά υψηλών ισχυόντων ορίων ασφαλείας λόγω του τρόπου λειτουργίας, του σήματος και της αρχιτεκτονικής των κεραιών 5G.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TEASER: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μιλάει αποκλειστικά στο ThemaOnline μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο- Όλη η συνέντευξη, Παρασκευή στις 10:00

TEASER: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μιλάει αποκλειστικά στο ThemaOnline μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο- Όλη η συνέντευξη, Παρασκευή στις 10:00

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, παραχώρησε συνέντευξη μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο, στη διαδρομή προς την Πάφο, αποκλειστικά στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE