ΚΥΠΡΟΣ: Άνοιξαν οι ουρανοί – Καταρρακτώδεις βροχές και χαλάζι σε μέγεθος μανταρινιού- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Άνοιξαν οι ουρανοί – Καταρρακτώδεις βροχές και χαλάζι σε μέγεθος μανταρινιού- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 Επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις για ραγδαία επιδείνωση του καιρού με τις βροχοπτώσεις να συνεχίζονται και τις επόμενες μέρες.

Ήδη περιοχές της Λευκωσίας, της Λάρνακας και της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου πλήττονται από τα καιρικά φαινόμενα.

Μάλιστα στην ομάδα στο Facebook «καιρόφιλοι Κύπρου» παρουσιάζονται φωτογραφίες και βίντεο που δείχνουν την κακοκαιρία, ενώ υπάρχει και προειδοποίηση για ισχυρή καταιγίδα με χαλάζι που κινείται προς Λεμεσό.(kitas weather)

 

Άξιο αναφοράς είναι και το χαλάζι σε μέγεθος μανταρινιού που ανήρτησε στο γκρουπ μέλος από το Φρέναρος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η νέα Βουλή πιάνει δουλειά με γεμάτη ατζέντα – Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις και οι εκκρεμότητες

Η νέα Βουλή πιάνει δουλειά με γεμάτη ατζέντα – Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις και οι εκκρεμότητες

Με μια απαιτητική νομοθετική ατζέντα βρίσκεται αντιμέτωπη η νέα Βουλή από Σεπτέμβριο. Στο τραπέζι βρίσκονται ήδη σημαντικά νομοσχέδια και προτάσεις νόμου που κατατέθηκαν μετά τις εκλογές του Μαΐου, ενώ παράλληλα το νέο Κοινοβούλιο έχει να διαχειριστεί μια σειρά από σημαντικές εκκρεμότητες που μεταφέρθηκαν από την προηγούμενη περίοδο.

BEST OF TOTHEMAONLINE