ΚΥΠΡΟΣ: Άνοιξαν οι ουρανοί – Καταρρακτώδεις βροχές και χαλάζι σε μέγεθος μανταρινιού- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Άνοιξαν οι ουρανοί – Καταρρακτώδεις βροχές και χαλάζι σε μέγεθος μανταρινιού- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 Επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις για ραγδαία επιδείνωση του καιρού με τις βροχοπτώσεις να συνεχίζονται και τις επόμενες μέρες.

Ήδη περιοχές της Λευκωσίας, της Λάρνακας και της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου πλήττονται από τα καιρικά φαινόμενα.

Μάλιστα στην ομάδα στο Facebook «καιρόφιλοι Κύπρου» παρουσιάζονται φωτογραφίες και βίντεο που δείχνουν την κακοκαιρία, ενώ υπάρχει και προειδοποίηση για ισχυρή καταιγίδα με χαλάζι που κινείται προς Λεμεσό.(kitas weather)

 

Άξιο αναφοράς είναι και το χαλάζι σε μέγεθος μανταρινιού που ανήρτησε στο γκρουπ μέλος από το Φρέναρος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Ο ανασχηματισμός που ανακοίνωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν αποτελεί απλώς μια αλλαγή προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα. Είναι μια πολιτική δήλωση, με σαφή στόχευση: η κυβέρνηση εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της θητείας της και καλείται πλέον να αποδείξει στην πράξη. ότι μπορεί να μετατρέψει τις εξαγγελίες σε αποτελέσματα.