ΚΥΠΡΟΣ -ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ: Εικόνες ντροπής στον Στρόβολο - Περιμένουν να πνιγεί κόσμος -VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ -ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ: Εικόνες ντροπής στον Στρόβολο - Περιμένουν να πνιγεί κόσμος -VIDEO

Πολλά προβλήματα προκάλεσαν οι καταρρακτώδεις βροχές το μεσημέρι της Κυριακής (20/10), όπως σημειώσαμε και σε προηγούμενα ρεπορτάζ.

Το δυσάρεστο είναι ότι κάθε φορά που παρατηρείται αυτό το καιρικό φαινόμενο, παρουσιάζονται τα ίδια προβλήματα. Ιδιαίτερα σε κάποια σημεία της πρωτεύουσας.

Είναι απόλυτα ενδεικτική η ανάρτηση συμπολίτη μας στο facebook. Δημοσιεύει οπτικό υλικό στην ομάδα «ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ» που παρουσιάζει το δρόμο στο γεφύρι δίπλα από το Δημαρχείο Στροβόλου (πάροδος Λεωφ. Στροβόλου) που είναι ακατάλληλο για διέλευση οχημάτων και πεζών. Δυστυχώς σ´ αυτό τον τόπο μόνο αν πνιγεί κανείς θα βάλουμε νου.

Μέχρι τότε οι αρμόδιοι θα σφυρίζουν αδιάφορα.

Στο σχόλιό του σημειώνει τα ακόλουθα: «Έκλεισε η διέλευση για όλα τα οχήματα στο ύψος του δημοτικού θεάτρου Στροβόλου στη γέφυρα, καθώς ο Πεδιαίος ποταμός περνάει από πάνω, μετά την έντονη βροχόπτωση στη Λευκωσία».

Δείτε το VIDEO:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Εντοπίστηκαν κρούσματα σε συνολικά 11 μονάδες - Ο ιός επεκτεινόταν «αθόρυβα» για δύο εβδομάδες

Αφθώδης πυρετός: Εντοπίστηκαν κρούσματα σε συνολικά 11 μονάδες - Ο ιός επεκτεινόταν «αθόρυβα» για δύο εβδομάδες

Σε συνολικά 11 μονάδες έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής περιστατικά αφθώδη πυρετού, με ένα από αυτά να αφορά μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα δέκα μονάδες αιγοπροβάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE