ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σεραφείμ: «Επώδυνη ισοπαλία – Ακόμα μια αφορά η τύχη μας γύρισε την πλάτη»

Σεραφείμ: «Επώδυνη ισοπαλία – Ακόμα μια αφορά η τύχη μας γύρισε την πλάτη»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα στο «Μακάρειο» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Πάφο FC, ο Πρόεδρος της Λευκωσιάτικης ομάδας, Κώστας Σεραφείμ.

Αναλυτικά:

«Αυτή τη φορά η ισοπαλία ήταν πιο επώδυνη από άλλες φορές, γιατί ήρθε στην τελευταία φάση του αγώνα και όταν δέχεσαι γκολ στην τελευταία φάση, νιώθεις αδικημένος.

Ακόμα μια αφορά η τύχη μας γύρισε την πλάτη. Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος στο ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο ημίχρονο η Πάφος είχε τον έλεγχο, όμως εμείς είχαμε τη μεγάλη ευκαιρία με το δοκάρι για να σκοράρουμε νωρίτερα.

Τα καταφέραμε τελικά και προηγηθήκαμε, αλλά εκεί που πιστέψαμε ότι θα παίρναμε τους τρεις βαθμούς, ήρθε η τελευταία φάση όπου έγιναν πολλά εκεί, δεν ξέρω όμως, πρέπει να δούμε τη φάση στην τηλεόραση.

Δυστυχώς χάσαμε δύο βαθμούς, όμως δείξαμε ότι είμαστε μία καλή ομάδα και αυτό που μας προβληματίζει, είναι ότι δεν παίρνουμε βαθμούς, όχι γιατί δεν έχουμε καλή ομάδα, αλλά γιατί η τύχη μας γυρίζει συνεχώς την πλάτη.

Όμως ακόμα δεν έχουμε παίξει με πλήρη σύνθεση, έχουμε διαρκώς απουσίες. Ελπίζω στη συνέχεια να αλλάξουν τα πράγματα και να παίρνουμε αυτό που δικαιούμαστε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top