Ανατράπηκε όχημα Ελληνοκυπρίων στο δρόμο προς Απόστολο Ανδρέα -Κατέληξαν στο νοσοκομείο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ανατράπηκε όχημα Ελληνοκυπρίων στο δρόμο προς Απόστολο Ανδρέα -Κατέληξαν στο νοσοκομείο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ατυχή κατάληξη είχε για δυο Ελληνοκύπριους η κυριακάτικη (20/10) τους εξόρμηση με προορισμό την Καρπασία και τον Απόστολο Ανδρέα.

Οι δυο άνδρες -64 και 68 ετών- που επέβαιναν σε ιδιωτικής χρήσης όχημα, γύρω στο μεσημέρι κι ενώ βρίσκονταν στον αυτοκινητόδρομο μεταξύ των χωριών Ταύρος και Κώμα του Γιαλού, υπέστησαν τροχαίο ατύχημα.

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες το αυτοκίνητο ανατράπηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και να διακομισθούν σε δημόσιο νοσηλευτήριο στην κατεχόμενη Αμμόχωστο.

• Η φωτογραφία που δημοσιεύουμε είναι από το τροχαίο, ενώ έχει τύχει τεχνικής επεξεργασίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE