Ανατράπηκε όχημα Ελληνοκυπρίων στο δρόμο προς Απόστολο Ανδρέα -Κατέληξαν στο νοσοκομείο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ανατράπηκε όχημα Ελληνοκυπρίων στο δρόμο προς Απόστολο Ανδρέα -Κατέληξαν στο νοσοκομείο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ατυχή κατάληξη είχε για δυο Ελληνοκύπριους η κυριακάτικη (20/10) τους εξόρμηση με προορισμό την Καρπασία και τον Απόστολο Ανδρέα.

Οι δυο άνδρες -64 και 68 ετών- που επέβαιναν σε ιδιωτικής χρήσης όχημα, γύρω στο μεσημέρι κι ενώ βρίσκονταν στον αυτοκινητόδρομο μεταξύ των χωριών Ταύρος και Κώμα του Γιαλού, υπέστησαν τροχαίο ατύχημα.

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες το αυτοκίνητο ανατράπηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και να διακομισθούν σε δημόσιο νοσηλευτήριο στην κατεχόμενη Αμμόχωστο.

• Η φωτογραφία που δημοσιεύουμε είναι από το τροχαίο, ενώ έχει τύχει τεχνικής επεξεργασίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE