Ανατράπηκε όχημα Ελληνοκυπρίων στο δρόμο προς Απόστολο Ανδρέα -Κατέληξαν στο νοσοκομείο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ανατράπηκε όχημα Ελληνοκυπρίων στο δρόμο προς Απόστολο Ανδρέα -Κατέληξαν στο νοσοκομείο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ατυχή κατάληξη είχε για δυο Ελληνοκύπριους η κυριακάτικη (20/10) τους εξόρμηση με προορισμό την Καρπασία και τον Απόστολο Ανδρέα.

Οι δυο άνδρες -64 και 68 ετών- που επέβαιναν σε ιδιωτικής χρήσης όχημα, γύρω στο μεσημέρι κι ενώ βρίσκονταν στον αυτοκινητόδρομο μεταξύ των χωριών Ταύρος και Κώμα του Γιαλού, υπέστησαν τροχαίο ατύχημα.

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες το αυτοκίνητο ανατράπηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και να διακομισθούν σε δημόσιο νοσηλευτήριο στην κατεχόμενη Αμμόχωστο.

• Η φωτογραφία που δημοσιεύουμε είναι από το τροχαίο, ενώ έχει τύχει τεχνικής επεξεργασίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο στις 27 Ιουλίου ο Γκουτέρες - Φέρνει μαζί του ΝτιΚάρλο και Λακρουά

Έρχεται Κύπρο στις 27 Ιουλίου ο Γκουτέρες - Φέρνει μαζί του ΝτιΚάρλο και Λακρουά

Επίσκεψη στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει ο ΓΓ των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο οποίος θα συναντηθεί ξεχωριστά με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ενώ θα έχουν και τριμερή συνάντηση, μεταδίδει το παράνομο «τ/κ πρακτορείο ειδήσεων».

BEST OF TOTHEMAONLINE