Ανατράπηκε όχημα Ελληνοκυπρίων στο δρόμο προς Απόστολο Ανδρέα -Κατέληξαν στο νοσοκομείο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ανατράπηκε όχημα Ελληνοκυπρίων στο δρόμο προς Απόστολο Ανδρέα -Κατέληξαν στο νοσοκομείο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ατυχή κατάληξη είχε για δυο Ελληνοκύπριους η κυριακάτικη (20/10) τους εξόρμηση με προορισμό την Καρπασία και τον Απόστολο Ανδρέα.

Οι δυο άνδρες -64 και 68 ετών- που επέβαιναν σε ιδιωτικής χρήσης όχημα, γύρω στο μεσημέρι κι ενώ βρίσκονταν στον αυτοκινητόδρομο μεταξύ των χωριών Ταύρος και Κώμα του Γιαλού, υπέστησαν τροχαίο ατύχημα.

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες το αυτοκίνητο ανατράπηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και να διακομισθούν σε δημόσιο νοσηλευτήριο στην κατεχόμενη Αμμόχωστο.

• Η φωτογραφία που δημοσιεύουμε είναι από το τροχαίο, ενώ έχει τύχει τεχνικής επεξεργασίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE