ΚΥΠΡΟΣ

Αυξήθηκαν οι φορείς του AIDS στα κατεχόμενα

Αυξήθηκαν οι φορείς του AIDS στα κατεχόμενα

Αύξηση στους φορείς του ιού του AIDS σημειώθηκε κατά τους πρώτους εννέα μήνες του 2019, με τους ειδικούς να προειδοποιούν ότι πρέπει να υπάρξει ενημέρωση και ο κόσμος να ξεπεράσει τον φόβο και την ντροπή, να κάνει αναλύσεις ώστε να μειωθεί η διάδοση του ιού.
 

Στο θέμα αναφέρεται πρωτοσέλιδα η τ/κ εφημερίδα «Γενί Ντουζέν» η οποία έχει τίτλο  «Οι ειδικοί προειδοποιούν: Όσο παραμένει κρυφό τόσο αυξάνεται» και  γράφει ότι σύμφωνα με στοιχεία του τ/κ «ιατρικού συνδέσμου» κατά τους πρώτους εννέα μήνες του 2019 στα κατεχόμενα υπήρχαν 74 φορείς του ιού ενώ κατά την ίδιο περίοδο τον προηγούμενο χρόνο οι φορείς ήταν 27.
 
Σε δηλώσεις τους στην εφημερίδα ειδικοί εξέφρασαν την ανησυχία τους για το γεγονός ότι τα περιστατικά είναι πολύ περισσότερα και ο κόσμος λόγω ντροπής φοβάται να επισκεφτεί ιατρό και να προβεί στις απαραίτητες εξετάσεις και αναλύσεις.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top