ΠΑΦΟΣ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο – «Έσβησε» ο 38χρονος

ΠΑΦΟΣ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο – «Έσβησε» ο 38χρονος

Άφησε την τελευταία του πνοή, ο άτυχος 38χρονος που το πρωί της Δευτέρας (21/10) ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα.

Από την Βουλγαρία, το νέο θύμα της ασφάλτου.

Από τις πρώτες εξετάσεις της Αστυνομίας, φαίνεται ότι το όχημα του άτυχου 38χρονου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με άλλο αυτοκίνητο.

Ο 38χρονος από την Βουλγαρία, μετά την σφοδρή σύγκρουση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE