Αναστασιάδης: Τώρα και Επίτιμος Διδάκτορας της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Αναστασιάδης: Τώρα και Επίτιμος Διδάκτορας της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Επίτιμος Διδάκτορας της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης θα αναγορευτεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Η τελετή αναγόρευσης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Καθηγητής Νικόλαος Παπαϊωάννου και η Κοσμήτορας της Νομικής Σχολής Καθηγήτρια Ελισάβετ Συμεωνίδου-Καστανίδου. Θα ακολουθήσει εκφώνηση επαίνου του τιμώμενου από τον Καθηγητή Διπλωματικής Ιστορίας της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, Ιωάννη Στεφανίδη και τον Καθηγητή του Δικαίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, Πέτρο Στάγκο.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα πραγματοποιήσει ομιλία, ενώ η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με πρόγραμμα από την χορωδία “Γιάννης Μάντακας” του ΑΠΘ.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.