ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΤΕΓΩΝ: Στο κελί άλλες 4 μέρες οι τρεις ύποπτοι- Πολύωρη διαδικασία με εντάσεις

ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΤΕΓΩΝ:  Στο κελί άλλες 4 μέρες οι τρεις ύποπτοι- Πολύωρη διαδικασία με εντάσεις

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, για ανανέωση του διατάγματος κράτησής τους, οδηγήθηκαν την Δευτέρα, 21/10, οι δύο ύποπτοι, σε σχέση με την υπόθεση χρησιμοποίησης αστέγων για εξαπάτηση του κράτους και απόσπαση χρηματικού ποσού πέραν των 35 χιλιάδων ευρώ, μεταξύ Αυγούστου 2018 και 12 Οκτωβρίου 2019.

Υπενθυμίζουμε πως ο τρίτος ύποπτος βρίσκεται στο νοσοκομείο με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού αφού άκουσε την κατηγορούσα αρχή και την υπεράσπιση εξέδωσε διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών για την αποπεράτωση των ερευνών από την Αστυνομία.

Συγκεκριμένα και όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο, απομένουν ακόμη 42 καταθέσεις, εκ των οποίων οι 29 πρόκειται για άστεγους εμπλεκόμενους με την υπόθεση.

Η διαδικασία της υπόθεσης κράτησε από τις 11:00 μέχρι και τις 16:30, αφού υπήρχαν έντονες αγορεύσεις και συνεχείς διακοπές λόγω προβλήματος υγείας του ενός υπόπτου.

Αντρέας Πογιατζής

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE