ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ψάχνει 16χρονη η Αστυνομία- Δεν επέστρεψε στην παιδική στέγη όπου διαμένει- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ψάχνει 16χρονη η Αστυνομία- Δεν επέστρεψε στην παιδική στέγη όπου διαμένει- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Για άλλη μια φορά η 16χρονη δεν επέστρεψε στο χώρο διαμονής της (πρόκειται για παιδική στέγη) με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι να ενημερώσουν σχετικά την Αστυνομία, που για άλλη μια φορά καλείται να την εντοπίσει.

Σύμφωνα με ανακοίνωση καταγγέλθηκε τη Δευτέρα 21/10 στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από τις 19/10/2019, από τον χώρο διαμονής της στη Λευκωσία, η RΟOZA MIHANRAD, 16 ετών, από το Ιράν.

Η 16χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.60 μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, με μαύρα μακριά μαλλιά. Κατά την αναχώρησή της, φορούσε μαύρο παντελόνι και μαύρη φανέλα. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στον αριθμό τηλεφώνου 22802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Κατηγορία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE